Dimapur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.41

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.78

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.78

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 86.41

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 149.78

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 120.98

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.78

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.41

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 86.41

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 86.41

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 149.78

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 86.41

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO