Dombivli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.10

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.10

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 123.66

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Festim
USD 153.10

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Elegante
USD 80.97

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 153.10

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 110.41

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 88.33

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 153.10

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 158.99

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO