Durg Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.29

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 86.29

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 86.29

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.58

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

Optimizëm
USD 79.10

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 149.58

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Festim
USD 149.58

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Bukuri Shpirtërore
USD 149.58

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.58

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.29

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.29

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO