Eluru Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.99

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.51

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.51

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 123.18

Bashkim

24 trëndafila

Gazmore
USD 87.99

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Moderne
USD 87.99

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.51

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Qejf
USD 152.51

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë
USD 123.18

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.51

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.99

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 87.99

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO