Fatehpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.75

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.09

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 152.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 122.84

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 87.75

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.09

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Ashpërsi
USD 87.75

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shëndet i Mirë
USD 109.68

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 109.68

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Strehim
USD 152.09

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO