Gadag Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.57

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.78

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.78

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 122.59

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Festim
USD 151.78

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri ngurruese
USD 80.27

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 122.59

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 151.78

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.57

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 87.57

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 87.57

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 151.78

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO