Gangavati Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.90

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.90

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.90

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 148.90

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 154.63

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Festim
USD 148.90

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 148.90

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Urime
USD 120.27

Urime

Trëndafila dhe orkide

Paç Fat
USD 78.75

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 85.90

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 148.90

Vdes për ty

Trëndafila

Entuziaste
USD 85.90

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO