Gjabalpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.89

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.60

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.60

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 150.60

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Festim
USD 150.60

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 150.60

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.89

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.89

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 150.60

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 150.60

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 150.60

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Rrezikojmë
USD 86.89

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO