Gjajpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.39

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.74

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.74

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 149.74

Serenatë

Orkid

Gjithnjë besnike
USD 107.98

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Festim
USD 149.74

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 86.39

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Luks
USD 86.39

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Mendime Qiellore
USD 149.74

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.74

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.39

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 149.74

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO