Gonda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.78

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.68

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.68

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 85.78

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 85.78

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Festim
USD 148.68

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 85.78

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 78.63

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 107.22

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 107.22

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Strehim
USD 148.68

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 148.68

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO