Gondal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.14

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 110.18

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.78

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 152.78

Nënshtrim

24 Trëndafila

E hirshme
USD 88.14

E hirshme

Karafila , trëndafila

Joshje
USD 110.18

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.78

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Plot Shkëlqim
USD 88.14

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Kotësi
USD 123.40

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.78

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 88.14

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 123.40

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO