Gondia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.77

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 152.13

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.13

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 152.13

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 87.77

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Festim
USD 152.13

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 87.77

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 152.13

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Urime
USD 122.87

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.13

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.77

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 87.77

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO