Gosaba Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.11

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.25

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.25

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 86.11

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri e Ndjeshme
USD 86.11

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 149.25

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 86.11

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 149.25

Nënshtrim

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 120.55

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.25

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.11

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 86.11

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO