Guntakal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.04

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 87.04

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Serenatë
USD 150.88

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.88

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.88

Nënshtrim

24 Trëndafila

Falënderim
USD 150.88

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Rini
USD 87.04

Rini

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 150.88

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 150.88

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 121.86

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pritshmëri
USD 87.04

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 87.04

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO