Guntur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 87.33

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 151.38

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.38

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.38

Nënshtrim

24 Trëndafila

Festim
USD 151.38

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 151.38

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuri e Braktisur
USD 151.38

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Rini
USD 87.33

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 151.38

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 109.17

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO