Habra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.78

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.43

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.43

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 150.43

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Paç Fat
USD 79.55

Paç Fat

12 Trëndafila

Festim
USD 150.43

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 86.78

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 150.43

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E shijshme
USD 121.50

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.78

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 150.43

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Fyerje
USD 150.43

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO