Haldvani Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.50

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.93

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 86.50

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Melodioze
USD 121.10

Melodioze

24 Trëndafila

Falënderim
USD 149.93

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 86.50

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Festim
USD 149.93

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 121.10

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 86.50

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Forcë
USD 108.12

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 149.93

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO