Hardoi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.86

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.30

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.30

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 109.83

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 152.30

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E shijshme
USD 123.01

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 152.30

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.86

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 123.01

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 87.86

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 152.30

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 87.86

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO