Hazaribag Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.77

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.40

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.40

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 121.47

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E paharrueshme
USD 86.77

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Joshje Sekrete
USD 108.46

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.40

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Më Duaj Më Tepër
USD 86.77

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 86.77

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.40

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.77

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 79.54

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO