Hyderabad Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.82

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Bashkim
USD 122.94

Bashkim

24 trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 152.22

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 152.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 87.82

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 152.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 152.22

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E butë
USD 122.94

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 152.22

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përshtypje Që Zgjat
USD 152.22

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Strehim
USD 152.22

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO