Imphal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.44

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.30

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.30

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 110.56

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 153.30

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Festim
USD 153.30

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 88.44

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Strehim
USD 153.30

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Unitet
USD 110.56

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.44

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme
USD 88.44

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Flirtim
USD 88.44

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO