Ingraj Bazar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.58

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.53

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.53

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 153.53

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Vetmi
USD 124.01

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E përjetshme
USD 88.58

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.53

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 153.53

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 153.53

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.58

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 81.20

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Melodioze
USD 124.01

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO