Jalna Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.06

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.64

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.64

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 88.06

Entuziaste

Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 88.06

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 152.64

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 88.06

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Ego
USD 88.06

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 88.06

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.64

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Strehim
USD 152.64

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 152.64

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO