Jamalpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.82

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.49

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.49

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 121.55

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Festim
USD 150.49

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri ngurruese
USD 79.59

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 150.49

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.82

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 121.55

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 108.53

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 156.28

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

E butë
USD 121.55

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO