Jamuria Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.45

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.31

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.31

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 123.83

Origjinale

12 Zambakë

Festim
USD 153.31

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Urtësi
USD 88.45

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 159.21

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Strehim
USD 153.31

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.56

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.45

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 110.56

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Flirtim
USD 88.45

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO