Jhansi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.09

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 86.09

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Magjepsëse
USD 149.22

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 149.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 120.53

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 86.09

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Karakter
USD 154.96

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 149.22

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Strehim
USD 149.22

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 78.92

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO