Jhunjhunun Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.92

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.40

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 87.92

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 152.40

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 123.09

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 152.40

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.92

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Festim
USD 152.40

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 152.40

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 87.92

E hirshme

Karafila , trëndafila

Pafajësi
USD 152.40

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Strehim
USD 152.40

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO