Jind Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.16

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 152.81

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 152.81

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 154.28

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 152.81

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Moderne
USD 88.16

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.20

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 152.81

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Strehim
USD 152.81

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.16

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 152.81

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Flirtim
USD 88.16

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO