Kalikut Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.30

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.59

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 149.59

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 86.30

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Modesti
USD 86.30

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 149.59

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 86.30

Buzëqeshëse

Trëndafila

Elegante
USD 79.11

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 149.59

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.30

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 107.88

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Origjinale
USD 120.82

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO