Kalkuta Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kalkuta është vendi i prehjes së Nënës Terezës. Poashtu është shtëpia e disa llojeve lulesh. Disa nga këto lule janë orkidetë ekzotike dhe zambakët e ujit mahnitës, së bashku me zambakët e verdhë dhe rozë. Kanat shumëngjyrëshe poashtu shihen kudo. Vizitorët do të kënaqen edhe me aromën e jaseminëve në formë ylli kur lulëzojnë.
Përshtypje Që Zgjat
USD 102.29

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 58.00

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 58.00

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 104.40

Mahnitëse

Trëndafila

Unitet
USD 73.82

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 58.00

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 58.00

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shikim i Shpejtë
USD 102.29

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 81.20

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 58.00

Paç Fat

12 Trëndafila

Seksi
USD 105.46

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 58.00

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 73.82

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Rini
USD 58.00

Rini

Trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 58.00

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 58.00

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Respekt
USD 81.20

Respekt

24 Trëndafila

Përsosmëri
USD 58.00

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top