Karnal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.64

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.17

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 150.17

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 86.64

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 150.17

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Ndjenja Të Ngrohta
USD 108.29

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 155.94

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Strehim
USD 150.17

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.64

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 86.64

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 150.17

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.17

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO