Kas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.64

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.90

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.90

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 80.33

Krenare

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 87.64

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Festim
USD 151.90

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 122.69

Përkryerje

24 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 151.90

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Strehim
USD 151.90

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 87.64

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Thashethemëse
USD 157.74

Thashethemëse

72 Trëndafila

Pritshmëri
USD 87.64

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO