Khamam Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.29

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.31

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.31

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.21

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mahnitëse
USD 157.12

Mahnitëse

Trëndafila

Festim
USD 151.31

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 87.29

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

E përjetshme
USD 87.29

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Strehim
USD 151.31

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.29

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 151.31

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Flirtim
USD 87.29

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO