Khardah Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.14

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 85.14

Pranim Dashurie

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 147.57

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 147.57

Nënshtrim

24 Trëndafila

Karakter
USD 153.24

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 106.42

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 119.19

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 85.14

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 147.57

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Respekt
USD 119.19

Respekt

24 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 106.42

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Strehim
USD 147.57

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO