Khurja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.31

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 147.87

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Magjepsëse
USD 147.87

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 147.87

Nënshtrim

24 Trëndafila

Urtësi
USD 85.31

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 147.87

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Respekt
USD 119.44

Respekt

24 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 85.31

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Strehim
USD 147.87

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 119.44

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Pritshmëri
USD 85.31

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 106.64

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO