Kota Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.70

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.55

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.55

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 85.70

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Festim
USD 148.55

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 107.13

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 85.70

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Lavdi
USD 85.70

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Strehim
USD 148.55

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 85.70

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 85.70

Entuziaste

Trëndafila

Thashethemëse
USD 154.26

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO