Kudalore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.38

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Delikate
USD 86.38

Delikate

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.72

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.72

Nënshtrim

24 Trëndafila

Festim
USD 149.72

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri e Shenjtë
USD 149.72

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 107.97

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 120.93

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Joshëse
USD 86.38

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 86.38

Entuziaste

Trëndafila

Strehim
USD 149.72

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 86.38

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO