Kudapah Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.39

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 88.39

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 153.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 123.75

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 88.39

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Festim
USD 153.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E butë
USD 123.75

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dëshirë
USD 153.22

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 88.39

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Strehim
USD 153.22

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO