Kutak Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.08

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 86.08

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Përqafime
USD 107.60

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.21

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Besnike
USD 120.52

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Nënshtrim
USD 149.21

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 154.95

Thashethemëse

72 Trëndafila

Festim
USD 149.21

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Misterioze
USD 107.60

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 149.21

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Shpresë
USD 86.08

Shpresë

Gerbera

Pritshmëri
USD 86.08

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO