Lal Bahadur Nagar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 86.54

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Joshje
USD 108.17

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.00

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.00

Nënshtrim

24 Trëndafila

Forcë
USD 108.17

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 150.00

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 86.54

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 121.15

Melodioze

24 Trëndafila

Strehim
USD 150.00

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 86.54

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 86.54

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 150.00

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO