Lalitpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.94

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Virtyt
USD 85.94

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.97

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 148.97

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fisnikëri
USD 107.43

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Humor
USD 107.43

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Festim
USD 148.97

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 148.97

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 85.94

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 85.94

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 148.97

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 85.94

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO