Latur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.23

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 151.20

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Të Përkas Ty
USD 109.04

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.20

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.20

Nënshtrim

24 Trëndafila

E paharrueshme
USD 87.23

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.20

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 151.20

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E këndshme
USD 122.13

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.23

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.13

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 87.23

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO