Mahbubnagar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.80

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.72

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.72

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 148.72

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Gjithnjë besnike
USD 107.25

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Lavdi
USD 85.80

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 85.80

Kthjelltësi

8 trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 85.80

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 148.72

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 148.72

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Pritshmëri
USD 85.80

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 148.72

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO