Mandja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.55

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Mendime Qiellore
USD 151.76

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.76

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.76

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mahnitëse
USD 157.59

Mahnitëse

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 87.55

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.76

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 151.76

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 122.57

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 87.55

E hirshme

Karafila , trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.26

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E paharrueshme
USD 87.55

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO