Mandu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 85.96

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 148.99

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Urime
USD 120.34

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 148.99

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 148.99

Nënshtrim

24 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 107.44

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 85.96

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Festim
USD 148.99

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 78.79

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 148.99

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 85.96

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Pritshmëri
USD 85.96

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO