Mathura Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.17

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.09

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 151.09

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 87.17

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Lartësi
USD 122.04

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 151.09

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 151.09

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Frymëzim
USD 151.09

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 151.09

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 87.17

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 87.17

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Dashuri ngurruese
USD 79.90

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO