Merut Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.04

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.87

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 87.04

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.87

Nënshtrim

24 Trëndafila

E ëmbël
USD 87.04

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Buzëqeshëse
USD 87.04

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 150.87

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur
USD 150.87

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Mjaft Më Kritikove
USD 87.04

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 150.87

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 121.86

Melodioze

24 Trëndafila

Strehim
USD 150.87

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO