Mirzapur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.32

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 151.36

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.36

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 151.36

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 87.32

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 151.36

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 151.36

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Strehim
USD 151.36

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 87.32

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 122.25

Bashkim

24 trëndafila

Flirtim
USD 87.32

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 151.36

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO