Moga Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 88.44

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 153.30

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 153.30

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 153.30

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Fitore
USD 88.44

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 153.30

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 153.30

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E mrekullueshme
USD 123.82

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Pritshmëri
USD 88.44

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 88.44

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e Shenjtë
USD 153.30

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 88.44

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO