Morena Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fitore
USD 87.01

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Seksi
USD 152.26

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 150.81

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 150.81

Nënshtrim

24 Trëndafila

Urime
USD 121.81

Urime

Trëndafila dhe orkide

Festim
USD 150.81

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 87.01

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 150.81

Vdes për ty

Trëndafila

Strehim
USD 150.81

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.76

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pritshmëri
USD 87.01

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 87.01

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO